Toimituskulut vain 4,90€ | Kaikki maksutavat käytössä | Toimitamme tilaukset 2-3 päivässä|Mukavia reppureissuja!!

Orbiloc K9 Active Pack, Tuplapakkaus sis. turvavalon koiralle & omistajalle

49,00  sis. ALV 24%

Orbiloc K9 Active Pack on erinomainen tuplavalopakkaus aktiiviseen ulkoiluun yhdessä koirasi kanssa. Se sisältää Orbiloc Dog Dual meripihkan värisen turvavalon koirallesi sekä Orbiloc Run Dual tumman turvavalon itsellesi aktiiviseen liikuntaan sopivilla kiinnikkeillä.

Orbiloc K9 Active Pack sopii aktiiviseen, yhteiseen liikuntaan, kuten juoksuun, pyöräilyyn ja canicross-koirajuoksuun, yhdessä koirasi kanssa. Valoja voi tietysti käyttää myös päivittäisillä lenkeillä ja retkeiltäessä yhdessä koiran kanssa.

Orbiloc-turvavalot näkyvät kohtuullisissa sääolosuhteissa jopa 5 km:n päähän. Pariston kesto on 100-250 tuntia (toiminnosta riippuen). Pakkaukseen sisältyvät turvavalot painavat lisävarusteineen vain 25 g ja 34 g.

Orbiloc Dual Turvavalot valmistetaan Orbilocin omalla tehtaalla Tanskassa, mikä takaa erittäin korkealaatuiset tuotteet. Valoilla on 3 vuoden pidennetty takuu, kun rekisteröit tuotteesi Orbiloc-kotisivuilla.

Koiran valossa on helppo ja nopea Orbiloc Quick Mount Adjustable -kiinnitys (joustava, kuminen kiinnityshihna), joka sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin pantoihin ja valjaisiin. Kumihihnan neljä reikää mahdollistaa kiinnityksen eri levyisiin ja paksuisiin talutusvarusteisiin.

Omistajalle tarkoitetussa valossa on kiinnikkeenä Orbiloc Dual Clip -pikakiinnitysklipsi ja käsivarsihihna. Orbiloc Clipin avulla voit kiinnittää valon suoraan vaatteisiisi tai mukana tulevaan Orbiloc-käsivarsihihnaan. Joustavan käsivarsihihnan pituus on säädettävä (24–40 cm) ja se on miellyttävä pitää käden tai jalan ympärillä. Hihna on valmistettu hengittävästä ja pestävästä neopreenistä.

15 varastossa

Haukkupiste
Jotta seikkailu koiran kanssa olisi aina onnistunut. Olosuhteista huolimatta.
Seuraa meitä somessa
© 2023 Haukkupiste | Verkkokaupan toteutus: 5 AM

10% alekoodi uutiskirjeen tilaajalle!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ilmaisen toimituksen sekä 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!
Tietosuojaseloste*