Toimituskulut vain 4,90€ | Kaikki maksutavat käytössä | Toimitamme tilaukset 2-3 päivässä|Mukavia reppureissuja!!

Brava Lemmikin kantoreppu

59,00  sis. ALV 24%

Ota pienikokoinen lemmikki tai pentu mukaan reissuun helposti repussa. Brava Lemmikin kantoreppu on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Monipuoliseen reppuun voidaan lemmikin lisäksi sujauttaa myös omat pienet ja tärkeät tavarat, kuten puhelin, lompakko ja juomapullo. Verkkotaskussa on kumivahvisteinen reikä, josta kakkapussirullan suu voidaan pujottaa läpi.

Repussa on muhkeat ja mukavat, säädettävät olkaimet sekä pikalukollinen rintahihna, joka varmistaa etteivät olkaimet lähde valahtamaan olan yli ja ettei reppu pompi kävellessä. Repun pohjalla on irrallinen pohjalevy pehmusteella ja vetoketjullisella, pestävällä, väriltään harmaalla plyysipäällisellä. Sisällä on pistoolilukollinen hihna, johon lemmikki voidaan haluttaessa kytkeä kiinni pannastaan tai valjaistaan.

Lemmikki voidaan laittaa ja ottaa ulos repusta joko katon tai etuosan vetoketjullisten verkko-ovien kautta. Katon verkko-osan päällä on kangas, joka voidaan rullata ja kiinnittää auki, kun halutaan lisätä ilmanvaihtoa häkkiin. Verkko-ovet ovat aavistuksen kumimaista materiaalia.

Kun reppu ei ole käytössä, se voidaan taitella vain vähän tilaa vievään kasaan.

15 varastossa

Haukkupiste
Jotta seikkailu koiran kanssa olisi aina onnistunut. Olosuhteista huolimatta.
Seuraa meitä somessa
© 2023 Haukkupiste | Verkkokaupan toteutus: 5 AM

10% alekoodi uutiskirjeen tilaajalle!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ilmaisen toimituksen sekä 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!
Tietosuojaseloste*